brenan-greene-229562 kopie-min.jpg

À la carte

Antipasti Freddi
Koude voorgerechten

CARPACCIO TRADIZIONALE € 11,95
Dungesneden ossenhaas met kappertjes, rucola, Parmezaanse kaas geserveerd met pesto of een truffeldressing.

CARPACCIO DI TONNO € 12,50
Dungesneden tonijnfilet met een dressing van limoen en olijfolie en huisgemaakte croutons.

VITELLO TONATO € 12,50
Dungesneden kalfsvlees met huisgemaakte tonijn-mayonaise en kappertjes.

AFFETTATI MISTI € 12,50
Diversen Italiaanse vleeswaren.

 INSALATA CAPRESE € 1o,50
Een salade van buffel mozzarella, vol zoete tomaat en truffelhoning.

PIATTO DI PESCE € 49,50
Een koud geserveerde visplateau met kreeft, krabscharen, scheermessen,  garnalen, lagustien en oesters.

OSTRICHE FRESCHE € 16,50
 Een half dozijn verse oesters.

Antipasti Caldi
Warme voorgerechten

FUNGHI TRIFOLATI € 9,95
 Gebakken champignons met knoflook, peterselie en witte wijn.


MELANZANE ALLA PARMIGIANA € 9,95
 Gegratineerde aubergines met mozzarella, Parmezaan en basilicum.


LUMACHE € 10,50
 Slakken in een pittige saus van cherrytomaten.

CALAMARI FRITTI € 9,50
 Gefrituurde inktvisringen.

GAMBERONI ALL' AGLIO € 12,50
 Gebakken garnalen in een lichte tomatensaus met knoflook.

CREMA DI POMODORI € 6,50
 Italiaanse tomatensoep.
 

ZUPPA DI PESCE € 12,50
 Verse Italiaanse vissoep.

 

*Laat het ons team weten wanneer u allergieën of dieetwensen hebt.


PASTa FRESCE – VERSE PASTA

“Modern dishes that capture the flavors of the season.” - Chef De Cuisine Mario Germinara

 POMODORI E BASILICO € 9,95
Met tomatensaus en verse basilicum.

 ALLA BOLOGNESE € 11,50
Met 100% rundergehakt.

 FILETTO E TARTUFO € 15,50
Met ossenhaas puntjes in een romige truffel saus.

 ALLA CARBONARA € 12,50
Met spek, ei in een roomsaus.

 POLLO CREMA € 13,50
Met kipfilet, champignons en ui in een romige tomatensaus.

 AL SALMONE E ZUCCHINE € 14,50
Met gerookte zalm, courgette en ui in een romige saus.

 ALLO SCOGLIO € 15,50
 Met diversen zeevruchten


LASAGNA – RAVIOLI – RISOTTO

 LASAGNA AL FORNO € 11,50
Lasagna met 100% rundergehakt in een tomaten bechamelsaus.

 LASAGNA VEGETARIANA € 10,95
Vegetarische lasagna met aubergine, courgette, broccoli en champignons.

 RAVIOLI BURRO E SALVIA € 14,50
Gevulde pasta met ricotta en spinazie in een saus van boter en salie.

 RISOTTO GAMBERI E ZUCCHINE € 15,50
Risotto rijst met grote garnalen en courgette.

 RISOTTO E FUNGHI DI BOSCO € 13,50
Risotto rijst met diversen wilde paddenstoelen.


CARNE – VLEESGERECHTEN 

 FILETTO PICCOLA ITALIA € 25,50
Gegrilde ossenhaas met champignons in een gorgonzola saus.

 FILETTO AL PEPE VERDE € 24,50
Gegrilde ossenhaas met groene pepersaus.

 FILETTO DI FUNGHI PORCINI € 26,50
Ossenhaas met eekhoorntjesbrood, geflambeerd met cognac in een romige saus.

 FILETTO CON SALSA DI TARTUFO € 27,50
Gegrilde ossenhaas met een truffelsaus.

 FILETTO CON VINNO ROSSO € 26,50
Gegrilde ossenhaas met een rode wijn saus (Barolo).

 FILETTO ALLA GRIGLIA € 23,50
Gegrilde ossenhaas.

 SCALOPPINA CAPRICCIOSA € 22,50
Kalfsoester met champignons in roomsaus.

 SALTIMBOCCA ALLA ROMANA € 23,50
Kalfsoester met parmaham en een saus met sali.

 COSTOLETTE DI AGNELLO ALLA GRIGLIA € 25,50
Gegrilde lamskoteletten met knoflook en rozemarijn.


PESCE – VISGERECHTEN

 SPIGOLA AL NATURALE CON CREMA DI ZUCCHINE € 22,50
Gegrilde zeebaars filet met een crème van courgette.

 PIGNATA DI PESCE MISTO € 23,50
Diversen soorten vis uit de oven.

 TONNO ALLA GRIGLIA € 24,50
Gegrilde tonijnfilet.

 GAMBERO ROSSO (GEPELD) € 24,50
Grote gebakken garnalen geblust met cognac in romige tomatensaus.

 SCAMPI ALLA GRIGLIA (ONGEPELD) € 24,50
Gegrilde garnalen.

 ASTICE DEL GIORNO Dagprijs
Kreeft van de dag.

Chef De Cuisine Mario Germinara
*Omdat wij werken met de beste dagverse producten, kan ons à la carte menu afwijken van bovenstaand.


PIZZE – PIZZA’S

 CARPACCIO € 13,95
Tomaat, mozzarella, dungesneden ossenhaas, pesto, pijnboompitten, Parmezaan en rucola.

 BRESAOLA E TARTUFO € 13,95
Tomaat, mozzarella, Bresaola (gedroogd rundvlees), truffel, Parmezaan en rucola.

 TONNO € 12,75
Tomaat, mozzarella, tonijn, olijven, paprika en ui.

 MARINARA € 13,95
Tomaat, en diversen zeevruchten gemarineerd in knoflook en peterselie.

 BIANCA € 11,95
Mozzarella, Mortadella, Pecorino en mascarpone.

 MOZZARELLA DI BUFFALA € 13,50
Tomaat, buffelmozzarella, verse tomaatjes en basilicum.

 CALZONE € 12,50
Tomaat, mozzarella, ham, salami champignons, paprika en uitjes.

 RUSTICA € 11,50
Tomaat, mozzarella, taggiasche olijven, en pancetta.

 BOSCAIOLA € 13,95
Tomaat, mozzarella, champignons, Parmaham, en truffel.

 VEGETARIANA € 12,50
Tomaat, kaas en diverse groente.

 QUATTRO FORMAGGI € 13,50
Tomaat, mozzarella, Provolone, Gorgonzola en Parmezaan.

 VESUVIO € 12,50
Tomaat, kaas, rundergehakt, champignons, uitjes en Spaanse peper.

 QUATTRO STAGIONI € 11,95
Tomaat, kaas, ham, salami, champignons en paprika.

 POLLO € 12,50
Tomaat, kaas, kip, champignons en uitjes.

 PICCOLA ITALIA € 12,95
Tomaat, mozzarella, ham, salami, champignons en ei.


Dolce – Dessert

“Prikkelende aroma’s.” - Sous-chef de cuisine Federico Vacca

DAMA BIANCA € 8,50
Vanille ijs met echte gesmolten chocola en slagroom.

TIRAMISU € 6,95
Italiaanse lange vingers gedoopt in koffie met Amaretto en mascarpone

PANNA COTTA € 6,95
Een Italiaans nagerecht van gekookte room, vanilla, suiker en pectine.

GELATO BAMBINO € 4,00
Kinderijsje met 2 bolletjes ijs en slagroom.

DOLCI ITALIANI € 5,95
Italiaanse taart. (Vraag naar de beschikbare taarten).

 TARTUFO LIMONCELLO € 6,75
Citroenijs met een hart van limoncellosaus, bedekt met schuimvlokjes.

 FORMAGGI ITALIANI € 12,50
Italiaans kaasplateau met abrikoos compote.

 DESSERT DELLO CHEF Dagprijs
Dessert van de chef. 

Bambini – Kindermenu

MARGHERITA PER BAMBINO € 6,50
Kinder pizza met tomaat en kaas.

SALAME PER BAMBINO € 7,50
Kinder pizza met tomaat, kaas en salami.

PIATTO AL CAPONE € 13,50
Ossenhaas met frietjes en mayonaise.

PETTO DI POLLO BAMBINO € 12,50
Kipfilet met frietjes en mayonaise.