brenan-greene-229562 kopie-min.jpg

À la carte

Antipasti Freddi
Koude voorgerechten

CARPACCIO TRADIZIONALE
Dungesneden ossenhaas met kappertjes, rucola, Parmezaanse kaas geserveerd met pesto of een truffeldressing.

CARPACCIO DI TONNO
Dungesneden tonijnfilet met een dressing van limoen en olijfolie en huisgemaakte croutons.

PIATTO DI PESCE
Een koud geserveerde visplateau met kreeft, krabscharen, scheermessen, garnalen, lagustien en oesters.

VITELLO TONATO
Dungesneden kalfsvlees met huisgemaakte tonijn-mayonaise en kappertjes.

AFFETTATI MISTI
Diversen Italiaanse vleeswaren.

 INSALATA CAPRESE
Een salade van buffel mozzarella, vol zoete tomaat en truffelhoning.

  OSTRICHE FRESCHE
Een half dozijn verse oesters.

INSALATA CAPRESE
 Een salade van buffel mozzarella, vol zoete tomaat en truffelhoning.

PIATTO DI PESCE
Een koud geserveerde visplateau met kreeft, krabscharen, scheermessen,  garnalen, lagustien en oesters.

OSTRICHE FRESCHE
 Een half dozijn verse oesters.

Antipasti Caldi
Warme voorgerechten

GAMBERONI ALL' AGLIO
 Gebakken garnalen in een lichte tomatensaus met knoflook.


FUNGHI TRIFOLATI
 Gebakken champignons met knoflook, peterselie en witte wijn.


MELANZANE ALLA PARMIGIANA
 Gegratineerde aubergines met mozzarella, Parmezaan en basilicum.


CALAMARI FRITTI
 Gefrituurde inktvisringen.

CREMA DI POMODORI
 Italiaanse tomatensoep.

ZUPPA DI PESCE
 Verse Italiaanse vissoep.

LUMACHE
 Slakken in een pittige saus van cherrytomaten.

*Laat het ons team weten wanneer u allergieën of dieetwensen hebt.


PASTa FRESCE – VERSE PASTA

“Modern dishes that capture the flavors of the season.” - Chef De Cuisine Mario Germinara

 POMODORI E BASILICO
Met tomatensaus en verse basilicum.

 ALLA BOLOGNESE
Met 100% rundergehakt.

 FILETTO E TARTUFO
Met ossenhaas puntjes in een romige truffel saus.

 ALLA CARBONARA
Met spek, ei in een roomsaus.

 POLLO CREMA
Met kipfilet, champignons en ui in een romige tomatensaus.

 AL SALMONE E ZUCCHINE
Met gerookte zalm, courgette en ui in een romige saus.

 ALLO SCOGLIO
 Met diversen zeevruchten


LASAGNA – RAVIOLI – RISOTTO

 LASAGNA AL FORNO
Lasagna met 100% rundergehakt in een tomaten bechamelsaus.

 LASAGNA VEGETARIANA
Vegetarische lasagna met aubergine, courgette, broccoli en champignons.

 RAVIOLI BURRO E SALVIA
Gevulde pasta met ricotta en spinazie in een saus van boter en salie.

 RISOTTO GAMBERI E ZUCCHINE
Risotto rijst met grote garnalen en courgette.

 RISOTTO E FUNGHI DI BOSCO
Risotto rijst met diversen wilde paddenstoelen.


CARNE – VLEESGERECHTEN 

 FILETTO PICCOLA ITALIA
Gegrilde ossenhaas met champignons in een gorgonzola saus.

 FILETTO AL PEPE VERDE
Gegrilde ossenhaas met groene pepersaus.

 FILETTO DI FUNGHI PORCINI
Ossenhaas met eekhoorntjesbrood, geflambeerd met cognac in een romige saus.

 FILETTO CON SALSA DI TARTUFO
Gegrilde ossenhaas met een truffelsaus.

 FILETTO CON VINNO ROSSO
Gegrilde ossenhaas met een rode wijn saus (Barolo).

 FILETTO ALLA GRIGLIA
Gegrilde ossenhaas.

 SCALOPPINA CAPRICCIOSA
Kalfsoester met champignons in roomsaus.

 SALTIMBOCCA ALLA ROMANA
Kalfsoester met parmaham en een saus met sali.

 COSTOLETTE DI AGNELLO ALLA GRIGLIA
Gegrilde lamskoteletten met knoflook en rozemarijn.


PESCE – VISGERECHTEN

 SPIGOLA AL NATURALE CON CREMA DI ZUCCHINE
Gegrilde zeebaars filet met een crème van courgette.

 PIGNATA DI PESCE MISTO
Diversen soorten vis uit de oven.

 TONNO ALLA GRIGLIA
Gegrilde tonijnfilet.

 GAMBERO ROSSO (GEPELD)
Grote gebakken garnalen geblust met cognac in romige tomatensaus.

 SCAMPI ALLA GRIGLIA (ONGEPELD)
Gegrilde garnalen.

 ASTICE DEL GIORNO Dagprijs
Kreeft van de dag.

Chef De Cuisine Mario Germinara
*Omdat wij werken met de beste dagverse producten, kan ons à la carte menu afwijken van bovenstaand.


PIZZE – PIZZA’S

 CARPACCIO
Tomaat, mozzarella, dungesneden ossenhaas, pesto, pijnboompitten, Parmezaan en rucola.

 BRESAOLA E TARTUFO
Tomaat, mozzarella, Bresaola (gedroogd rundvlees), truffel, Parmezaan en rucola.

 TONNO
Tomaat, mozzarella, tonijn, olijven, paprika en ui.

 MARINARA
Tomaat, en diversen zeevruchten gemarineerd in knoflook en peterselie.

 BIANCA
Mozzarella, Mortadella, Pecorino en mascarpone.

 MOZZARELLA DI BUFFALA
Tomaat, buffelmozzarella, verse tomaatjes en basilicum.

 CALZONE
Tomaat, mozzarella, ham, salami champignons, paprika en uitjes.

 RUSTICA
Tomaat, mozzarella, taggiasche olijven, en pancetta.

 BOSCAIOLA
Tomaat, mozzarella, champignons, Parmaham, en truffel.

 VEGETARIANA
Tomaat, kaas en diverse groente.

 QUATTRO FORMAGGI
Tomaat, mozzarella, Provolone, Gorgonzola en Parmezaan.

 VESUVIO
Tomaat, kaas, rundergehakt, champignons, uitjes en Spaanse peper.

 QUATTRO STAGIONI
Tomaat, kaas, ham, salami, champignons en paprika.

 POLLO
Tomaat, kaas, kip, champignons en uitjes.

 PICCOLA ITALIA
Tomaat, mozzarella, ham, salami, champignons en ei.


Dolce – Dessert

“Prikkelende aroma’s.” - Sous-chef de cuisine Federico Vacca

DAMA BIANCA
Vanille ijs met echte gesmolten chocola en slagroom.

TIRAMISU
Italiaanse lange vingers gedoopt in koffie met Amaretto en mascarpone

PANNA COTTA
Een Italiaans nagerecht van gekookte room, vanilla, suiker en pectine.

GELATO BAMBINO
Kinderijsje met 2 bolletjes ijs en slagroom.

DOLCI ITALIANI
Italiaanse taart. (Vraag naar de beschikbare taarten).

 TARTUFO LIMONCELLO
Citroenijs met een hart van limoncellosaus, bedekt met schuimvlokjes.

 FORMAGGI ITALIANI
Italiaans kaasplateau met abrikoos compote.

 DESSERT DELLO CHEF
Dessert van de chef. 

Bambini – Kindermenu

MARGHERITA PER BAMBINO
Kinder pizza met tomaat en kaas.

SALAME PER BAMBINO
Kinder pizza met tomaat, kaas en salami.

PIATTO AL CAPONE
Ossenhaas met frietjes en mayonaise.

PETTO DI POLLO BAMBINO
Kipfilet met frietjes en mayonaise.